jueves, 18 de noviembre de 2010

Maside - Arenteiro B será o domingo ás 4 e cuarto

Despois dunha nova derrota contra o Ribavia na Uceira (por certo, o equipo inda non gañou ningún dos seus partidos na Uceira) toca ir visitar ao Maside que, ao contrario cos filiais que están na última posición, lideran a clasificación da segunda autonómica.
Analizando o partido do fin de semana pouco a pouco o equipo vai mellorando en cousas con respecto á semana pasada pero sigue dando esas facilidades defensivas tanto en medio campo como atrás que os rivais aproveitan sen compasión. O Ribadavia meteu 3 goles que poideron haber sido máis se o acerto os acompañara.
Ben certo é que o Ribadavia tan so dominou o partido uns 10 minutos da segunda parte cando o marcador ía 2-2 e que os locais puxeron o xogo e tamén 2 golazos, tanto de Cancelas tras unha xogada personal de Luis (desconocido na primeira parte, para mellor claro está) como de Barroso (combativo e que acabou obtendo o premio). O equipo tocaba e tiña o balón pero unha  e outra vez os balóns a Oscar "o Metralleta" cortaban unha e outra vez a defensa local e poñían en apuros a meta de Iñaki.
Con respecto ó Arenteiro a banda dereita traballou sen descanso toda a primeira parte e froito do traballo acabouse remontando un 1-0 inda que Oscar a filo do descanso empataría a 2.
A segunda parte foi totalmente ó revés. O equipo fixo desaparecer a banda dereita e o xogo todo foi pola esquerda monopolizado por Igor e por Fausto. O medio do campo e a dianteira foi incapaz de disputar os balóns e as facilidades defensivas propiciaban o empuxe dos do Ribeiro.
O desenlace estaba bastante cantado e salvo erro visitante o Arenteiro non se via capaz de chegar á porta de Perdiz.
O xogo brando e inocente dos do Carballiño propiciou unha saida dende o medio campo do Ribadavia que tras varios cortes da defensa o balón chega ó borde da área pola parte esquerda e o remate do interior acabaría dentro da porteria a falta de 10 minutos.
Todo visto para sentenza.
Coma sempre, bo xogo, dominio de balón, bonitos goles (2 non está mal) e máis gañas ca en Quins pero o equipo necesita mellorar en loita e agresividade para impedir que os equipos rivais consigan os goles con tanta facilidade (tamén hai que dicir que por circunstancias contra o Ribadavia tan só había 2 defensas específicos Igor e Moisés, e que os rapaces fixeron o que puderon moitos deles fóra da súa posición natural).
A progresión é clara e o equipo seguro que mellorará. A vitoria cada día está máis preta.
O domingo o equipo xoga en Maside ás 4 e cuarto.
Os horarios do fin de semana son os seguintes (todos os partidos son o domingo):