lunes, 10 de enero de 2011

Coles 2 - Arenteiro B 3

O Arenteiro B sobrepúxose ao Coles e as continuas provocacións do árbitro e superou aos locais por 2 a 3 nun partido que se acabou 12 minutos mais tarde do horario e con dous homes menos sobre o campo tras haber sido expulsados Jose e Varela no longo do transcurso da segunda metade.

E a cousa víase vir pois xa aos 15 minutos eran xa 4 os homes cargados con cartón marelo sin haber ningunha xogada violenta e nin siquera faltas ante a incredulidade dos xogadores e seguidores dos do Carballiño.

Olvidándonos desto e con respecto ao partido aos 15 minutos Neira adiantaba aos filiais tras unha das moitas incursións de Cancelas pola banda que se ía unha e outra vez da súa marca.
3 minutos despois empatarían os locais nunha mala saida de Iñaki e ante a pasividade da defensa nun saque de esquina no que o dianteiro local remataba de cabeza sen ningunha oposición.
Lonxe de abatirse os do Carballiño daban a cara e nunha falta botada por Neira era rematada de forma perfecta por Igor libre de marca conseguindo o 1-2 co que se chegaría ao descanso.
O segundo tempo mais do mesmo. O acoso arbitral mermaba aos visitantes e nunha xogada cun pase largo entre a liña defensiva era rematado a pracer polos locais tras o pase hacia atrás dende a liña de fondo.
O Arenteiro contrarrestou ó Coles con pelexa e pundonor e sería Varela nunha forte bolea dende mais atrás do punto de penalti o que conseguiría o definitivo 2 a 3 sufrindo nos últimos minutos coa expulsión de Varela faltando 5 minutos. Aos 10 minutos da segunda parte xa fora expulsado Jose e a esto sumábanselle as lesións de Lea e as sobrecargas de Javi, Neira e Cancelas.

Xabi recompusxo o equipo como poido.Barroso tomaba o lateral dereito, Igor o centro da defensa con Gallardo e Daki o lateral esquerdo. Por diante Mikel, Luis, Visi e Dani que entraron en substitución dos anteriores eran os mais adiantados pero tiveron que axudar a tope para aguantar un partido que empezou ás 4 e que ás 6 e 5 inda non rematara.

Ao final traballada e merecida vitoria dos filiais que da moral e ilusión para a visita do fin de semana que vén a terras panadeiras contra o Cea dos ex-carballiñeses e coñecidos Jonhny, Diego, Rubén I, Jorge, Rubén II ou o recente chegado Diego Sampayo aos que se lle xuntan os coñecidos Carril, Danilo, Fran, Obenza, Victor ou Omar, todo un equipo que mira ao ascenso de categoría.