miércoles, 19 de enero de 2011

Arenteiro B - Ribeiro o domingo ás 12 da mañá

Despois da vitoria contra o Cea no que o equipo sacou de novo os 3 puntos agora toca recibir ó Ribeiro.
O campo está ocupado por un mongón de partidos que xoga a escola na casa este fin de semana fronte á posibilidade de xogar o sábado ás 8 da noite a federación diu a súa negativa e polo tanto o partido terase que disputar o domingo a partir das 12 da mañá.

Por outra banda o partido do domigo foi o típico partido de rivalidade onde o Arenteiro B non soupo aproveitar na primeira metade a superioridade numérica frente a un Cea que tan so contaba con 11 homes.
Xabi xogou todo o partido co Xuvenil Joel e diu entrada toda a segunda parte a Abel e 10 minutos a Julián.
Sería Barroso quen ós 15 minutos da segunda se aproveitaría dun erro da zaga do Cea e tras superar por velocidade ó porteiro empurraba a porta baleira facendo o 1-0.
Complicoulle o partido ós filiais a decisión de penalti do árbitro que transformaría Obenza faltando 15 minutos para rematar a contenda, que ademáis traía asociada a expulsión de Gallardo.
Apretando moitísimo o Cea sería de novo unha decisión arbitral a que decretaría un agarrón de Carril a Luis tras unha rápida contra do Arenteiro a falta de 2 minutos o que desnivelaría a balanza tras anotar Javi o 1-2 tamén de penalti.
Pasando moitísimos apuros nos últimos minutos o partido acabaría cunha nova vitoria verde.

Equipo da primeira metade Cea - Arenteiro B

En canto aos adestramentos semanais Cancelas, Javi e Barros siguen tocados e onte martes adestraron Barroso, Fausto, Manuel, Jose e Visi. O próximo adestramento será o xoves ás 8 en Maside.
Os adestramentos co primeiro equipo non son de risa e xa son varios os que se decatan da intensidade e forza dos que intentan gañar un posto no equipo de Romero.
Aquí vos queda unha foto da caricia que recibiu onte Jose.