jueves, 9 de diciembre de 2010

Unha de cal e outra de area

Esta ponte festiva o equipo remata cunha de cal e outra de area.
O sábado o equipo desenvolveu un futbol envexable ante un Moreiras moi débil inda que por eso ó igual que outras veces non deixou de ter oportunidades de marcar pero que por fortuna errou.
Inda así os de Xabi poideron conseguir un resultado de escándalo no partido de mais ocasións de gol do que vai de liga do equipo local.
Con todo o bo do xogo dos locais habería que esperar á segunda parte para que Varela metera unha das súas ocasións coa cabeza e que Cancelas cun tiro dende fora da área lograse poñer o segundo no marcador.
Con esta vitoria encadénanse 6 puntos que poñen o equipo verde a tiro dos postos de salvación eso sí, con dous partidos moi fortes por diante antes de rematar a primeira volta, contra o Barbantes e contra o Leiro.

A de area foi o partido de Arnoia no que o equipo recibiu 6 goles e inda poideron haber sido mais.
Inda que ó descanso se chegou cun 3-1 e o equipo non deu moito a talla, na reanudación o Arenteiro B tivo varias ocasións para acercarse no marcador.
O partido tirouse cando o Sr. árbitro non quitou nin unha tarxeta marela no despexe do porteiro coa man fora da área que de rebote recolle Barroso e que é trabado por un defensor cando se poñía a empurrar (nin marela ó porteiro nin expulsión ó defensa. Todo se solucionou cunha falta enriba da liña da área).
A partires de aqui o Arenteiro desquiciado polo árbitro ó que se lle reclamaron 4 goles en fóra de xogo cumpriu o trámite e aguantou o chaparrón como pudo intentando non caer nas provocacións do señor de negro, cousa que conseguiu ata o final do encontro no que expulsou aos visitantes Neira e Varela tal e como recolle a acta por:
- dirigirse a mi tras darme la mano y decirme "eres malo" mientras estaban dentro del terreno de juego.

Non vamos escribir mais pero si destacar a entrega do equipo na segunda parte, outra vez a boa actuación de Iñaki, inda que ten que mellorar os saques de porta e o golazo de Barroso de saque de falta.

No Arnoia destacar unha defensa forte e un medio do campo e dianteira de luxo para a segunda autonómica. David Novoa, Luchi, Martín, Oscar e compañía demostraron a calidade que levan dentro e o bo xogo de xente veterana e con técnica que cando lle poñen gañas non hai máis que aplaudir.

Esperemos que o fin de semana o noso rival sexa o Barbantes e non o Barbantes máis o señor árbitro, inda que no camiño do futbol un atópase de todo.